Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z kremem ziemniaczanym
Jajka obrać, przekroić wzdłuż na połowy, ułożyć na półmisku, na każdej połówce umieścić porcję kremu, przybrać składnikami do dekoracji.
jajka ugotowane na twardo |
4 szt
|
żółtko jajek |
2 szt
|
ziemniaki |
15 dag
|
oliwa |
1/2 szkl
|
musztarda |
1 łyżka
|
biały ocet winny |
1 łyżka
|
sól |
1/2 łyżeczki
|
cytryna |
2 plasterki
|
sałata |
1 liść
|
oliwki |
2-3 szt
|
koperek |
1 gałązka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: