Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z kremem ziemniaczanym
Jajka obrać, przekroić wzdłuż na połowy, ułożyć na półmisku, na każdej połówce umieścić porcję kremu, przybrać składnikami do dekoracji.
jajka ugotowane na twardo | 4 szt |
żółtko jajek | 2 szt |
ziemniaki | 15 dag |
oliwa | 1/2 szkl |
musztarda | 1 łyżka |
biały ocet winny | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżeczki |
cytryna | 2 plasterki |
sałata | 1 liść |
oliwki | 2-3 szt |
koperek | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: