Jajka z farszem rzodkiewkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożek

  • cebula

  • majonez tradycyjny

  • pieprz

  • sól

  • rzodkiewka

    6 (czerwona)
  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przekrój na pół i wyjmij żółtka. Rzodkiewkę i cebulkę pokroj w drobniutka kosteczkę, dodaj twarożek i majonez, dopraw do smaku, wymieszaj. Napełnij farszem połówki jajek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Gosia40 10.04.2011 07:32
Warto wypróbować:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat