Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem pieczarkowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8
pieczarki 40 dag
cebula
masło do smażenia
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka gotujemy na twardo przekrawamy na pół i wyjmujemy żółtka. Pieczarki ścieramy na tarce, a cebulę kroimy na drobną kostkę i razem smażymy to na maśle. Odstawiamy do ostudzenia. Żółtka rozgniatamy widelcem i mieszamy z pieczarkami i majonezem. Przyprawiamy do smaku. Tak przygotowanym farszem faszerujemy połówki jajek. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 06.04.2014 19:29
u mnie też się takie robi na Wielkanoc, są pyszne
Bernadeta1 11.06.2013 16:23
wyglądają smacznie
Sylwia26 03.04.2013 16:40
ale smakołyki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak