Jajka w sosie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2 łyż.
  • jogurt naturalny

    4 łyż.
  • sól

  • pieprz

  • pomidor

  • rzodkiewki

  • szczypiorek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka kroimy na połówki układamy na talerzu. Majonez dokładnie mieszamy z jogurtem, solą i pieprzem. Polewamy na jajka. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Dekorujemy plastrami pomidora i rzodkiewki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 19.07.2011 00:40
Dobre jedzenie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat