Jajka faszerowane szynką.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    10 dag
  • natka pietruszki

    2 łyzki
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • sól, pieprz

    do smaku
  • majoner

    wg.uznania
  • jaja na twardo

    6 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obrać i przeciąć wzdłuż,wyjąć żółtka.
Szynkę pokroić w bardzo drobną kosteczkę,Żółtka utrzeć z solą,pieprzem i musztardą,dodać natkę i szynkę - doprawić do smaku.
Napełnić białka,lekko posmarować majonezem.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Łukasz15 11.06.2013 08:59
Pyszna kolacja
caroline1983 13.05.2012 00:01
fajna kompozycja :)
Grażyna13 27.02.2012 10:56
To by mi smakowało :)
anemon 31.01.2012 07:40
Pomys?owo i smacznie, sprawdz? si? na codzie? i od ?wi?ta.
IZABELA29 19.11.2011 15:26
smacznie imprezowo
Justa32 26.10.2011 11:48
fajnie wyglądają,mniam!!!
IZABELA29 13.08.2011 11:09
pysznie
MAŁY 11.08.2011 21:29
ładnie podane
Justa32 18.07.2011 07:41
pyszne,w każdej postaci
misia53 12.05.2011 11:23
jajuszka lubimy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat