jajka faszerowane łososiem wędzonym

jajka faszerowane łososiem wędzonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 szt.
  • łosoś wędzony plastry

    10 dkg.
  • koperek

    2 łyżki
  • pieprz

  • majonez

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka ugotować na twardo obrać ze skorupek i przekroić na pół wyjąć żółtka,przygotować farsz łososia,i żółtko drobno posiekać dodać koperek,majonez i pieprz do smaku wszystko wymieszać na jednolitą masę i napełniać farszem w otwory po usuniętych żółtkach,udekorować koperkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

08.05.2012 08:48
smaczne

anja3107

25.10.2011 10:38
ekstra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat