Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry
15 dag
majonez
4 łyżki
sól do smaku
Sklep Prymat
liście sałaty
6 szt
szczypiorek
1/2 pęczka
Sklep Prymat
jajko ugotowane na twardo
6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na połówki. Wyciągamy żółtka, miksujemy z łososiem (10dag) oraz majonezem, dodajemy posiekany szczypiorek, doprawiamy do smaku. Napełniamy farszem połówki jajek. Resztę łososia (5dag) drobniutko kroimy i kładziemy na każdej połówce jajka. Podajemy na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

forgielka 11.04.2011 14:48
pyszota
forgielka 11.04.2011 14:47
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak