Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka gotowana

  • ogórki kiszone

  • cebula

  • majonez tradycyjny

  • pieprz

  • sól

  • jaja na twardo

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. Szynkę, cebulę i ogórki pokroić w drobniutką kostkę, dodać rozgniecione żółtka, majonez i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Połówki jajek napełnić farszem. Posypać świeżo zmielonym pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Motorek

28.12.2013 06:27
uwielbiam jajka

fotoviderek

05.10.2013 09:06
Lubię takie jaja :)

Rybciia

08.06.2013 21:06
bardzo lubię :-)

Tika4444

11.12.2011 22:33
super pomysl

Tika4444

11.12.2011 22:33
super pomysl

Tika4444

11.12.2011 22:33
super pomysl

rzenia15

19.11.2011 20:08
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat