Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczno-serowa pasta kanapkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
ser żółty 5-6 plastrów
majonez 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczno-serowa pasta kanapkowa

Jajka ugotować, pokroić w kostkę i rozdrobnić widelcem. Ser pokroić w bardzo drobną kosteczkę i wymieszać z jajkami, przyprawami i majonezem. Pastą smarować kanapki. Podawać w towarzystwie warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 24.08.2015 23:34
wspaniała na kanapki
jagoda5913 24.08.2015 23:33
nie robiłam takiej jeszcze z żółtym serem
Łukasz15 24.08.2015 23:23
Idealna na kanapki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak