Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
masło 1 łyżka
sól

Porada

* 3 duże jaja klasy L lub 4 mniejsze

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze szczypiorkiem

Szczypiorek drobno posiekać, przełożyć do miseczki. Następnie wbić jajka, dodać sól do smaku. Rozmieszać.
Na patelni rozpuścić masło i wlać masę jajeczną ze szczypiorkiem. Mieszać do pożądanego ścięcia się jajek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolcia_90 18.05.2016 12:05
klasyk, ale smaczny, na śniadanie idealny :)
Ola1young 12.05.2016 14:35
pyszne śniadanko ;)
Małgorzata92 12.05.2016 12:36
Proste i smaczne :)
Krystyna32 12.05.2016 11:41
bardzo lubię
gosia56 12.05.2016 10:50
taka zawsze dobra ;)
Futka 12.05.2016 10:39
Śniadanko idealne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak