Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z cukinią

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukienia 0,5 średniej
jajko 5-7 szt
boczek wędzony parę kawałków
cebula 1 średnia
masło do smażenia
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z cukinią

Boczek podsmażam na maśle. Dodaję pokrojoną na mniejsze kawałki cebulę. Gdy się zeszkli dodaję cukinię pokrojoną w plastry a potem na ćwiartki. Jak zmięknie a sok wyparuje, to dodaję jajka. Mieszam, doprawiam solą i pieprzem.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula99926 07.12.2012 20:34
ja uwielbiam :)
matesko 05.12.2012 08:35
ciekawe jak smakuje
Stenka 30.11.2012 08:32
z cukinią nie jadłam
magdziorka6 17.08.2012 21:02
mniam
Agnieszka54 05.08.2012 11:27
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak