Jajecznica z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    7
  • masło

    2 ł.
  • cebulka

    1
  • paluszki cielęce

    2
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Najpierw zeszkliłam na łyżce masełko , cebule i paluszki cielęce, może być dowolna kiełbaska, przyprawiłam i tak samo zrobiłam z jajkami , najpierw wbiłam do miseczki a potem przyprawiłam i wylewamy na tą cebulkę , mieszamy i jest jajecznica.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 19.05.2012 19:11
pyszna też robię
babcia 19.05.2012 19:11
pyszna też robię
ewaa 05.07.2011 20:11
super
pauluna 09.09.2010 11:19
+ szcypiorek
pipi765 09.09.2010 11:19
i papryka pychota
marzencia2007 07.09.2010 16:50
kiedys w sobotnie poranki mamusia robiła mi i bratu taka :) szkoda ze juz nie robi :|
Malinka 26.08.2010 14:32
Mój starszy syn się taką zajada:)
Monika193 26.08.2010 11:37
moja ulubiona
Kate131 24.08.2010 07:49
pycha
Margo1 23.08.2010 09:28
Zawsze robię raz w tygodniu

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat