jajecznica z cebulą, kiełbasa i kapusta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4
  • cebula

    1
  • kapusta włoska

  • kiełbasa

  • margaryna

  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebule kroimy w drobna kostke, 2 liscia kapusty w drobne paseczki i razem przesmażamy na margarynie z dodatkiem soli. Z kielbasy zdjemujemy skórke i kroimy w kostke, dodajemy do warzyw gdy robia sie mieekie, przesmazamy jeszcze troche i dodajemy jajka. Solimy i dajemy duzo pieprzu, smazymy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Myszka75 12.11.2011 09:08
z kapustą? Muszę wypróbować...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat