jajecznica z bazylią

jajecznica z bazylią

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    2 szt
  • sól

    1 szczpyta
  • pieprz

    1 szczypta
  • bazylia

    1 szczypta
  • ser żółty

    1 plasterek
  • olej

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. smażymy roztrzepane jajka z solą, pod koniec smażenia dodajemy bazylię, pieprz czarny i starty ser żółty

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 22.09.2011 21:20
to mi posmakowało

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat