jajecznica po bacowsku

jajecznica po bacowsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 sztuki
  • słonina

    10 g
  • Oscypka

    10 g
  • mleko

    2 łyżki
  • chleb

    40 g
  • natka pietruszka

    1 łyżeczka
  • sól

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

słoninę pokrajać w drobną w kostkę i stopić chleb lub bułkę pokrajać w drobną kostkę i zmienić na tłuszczu jajka roztrzepać z mlekiem startym serem i solą wlać do grzanek i smażyć na wolnym ogniu mieszać jajecznicę podawać i posypaną natką

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat