Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna prażnica

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt.
masło 1 łyżka
chleb ciemny 1 kromka
szczypiorek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna prażnica

Wykonanie:
Chleb pokroić w kosteczkę i podsmażyć dokładnie na maśle. Następnie wlać rozbełtane jajka, posolić do smaku, przysmażyć, posypać posiekanym szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 04.04.2016 21:31
świetny przepis :-)
Marta1986 04.04.2016 21:28
pyszności mniam
Kolorowa 04.04.2016 20:34
fajny przepis ;)
Konczi 04.04.2016 20:26
Jadłam dawnooo temu taką jajecznicę :) Babcia przygotowywała taką jak byłam mała - zapomniałam już o jej istnieniu ale dzięki Twojej publikacji wiem co jutro mam na śniadanie. Dziękuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak