Jaja zawijane w szynce

Jaja zawijane w szynce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    10 sztuk
  • szynka

    20 plastrów
  • majonez

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Jaja zawijane w szynce

Jaja ugotować na twardo, przekroić na połówki. Każdą połówkę obwinąć plastrem szynki, ułożyć na półmisku, zalać majonezem. Można udekorować zieloną pietruszką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat