Jaja zawijane w szynce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    10 sztuk
  • szynka

    20 plastrów
  • majonez

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, przekroić na połówki. Każdą połówkę obwinąć plastrem szynki, ułożyć na półmisku, zalać majonezem. Można udekorować zieloną pietruszką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat