jaja z ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    4
  • filety z sardeli

    2
  • oliwa

    1lyz
  • śmietana

    2lyzki
  • starty chrzan

    1 lyzka
  • zioła posiekane

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo po czym obrać, przekroić na pół i wyjąć delikatnie żółtka, które utrzeć razem z posiekanymi ziołami i sardelami, dodając oliwie, śmietanę oraz chrzan.
Powstałą masą nadziać białka jajek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
suzana 10.11.2010 13:42
fajny pomysł
suzana 10.11.2010 13:42
fajny pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat