jabłuszka nadziewane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    3 szt
  • płatki migdałowe

    6 łyżek
  • orzechy włoskie

    3 łyżki
  • żurawina

    2 łyżki
  • rodzynki

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jabłka wydrąż do połowy. do środka włóż płatki migdałowe, orzechy. rodzynki. Jabłka ułóż w szklanym nadzyniu i piecz w piekarnikku w 180 st. wyjmij i ułóż na wierzchu żurawinę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dorotka0000025 18.10.2012 13:15
swietne
pierniczkowo 16.07.2012 09:42
przepyszne jabłuszka:)
Agnieszka107 09.07.2012 19:44
Pysznie wyglądają :)
kochanyptysiu 20.06.2012 11:49
bardzo fajne
jozefinach 09.05.2012 22:52
Pyszne.
MAR3STA 27.04.2012 22:33
prezentują się rewelacyjnie
gosia561 20.03.2012 10:56
ładnie podane
Ewelina47 11.03.2012 14:42
wyglądają ślicznie
cooleczka 16.02.2012 10:09
fajne
Beatris 14.02.2012 10:31
Wieki nie jadłam zapiekanych jabłek. Muszę je znowu zacząć robić.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat