Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
bułka
1 sztuka -
olej
do smażenia -
ogórek kiszony
1 sztuka -
kapusta pekińska
do psypania -
cebula
1/2 sztuki -
ser
2 plasterki -
ketchup
do polania -
kotlet hamburgerowy
1 sztuka
Przepis i sposób przygotowania Hamburger II
Dodatkowy na patelni podgzrewamy bułkę.
Kapustę siekamy, a ogórka kroimy w plasterek
Cebulę kroimy takze w plasterki.
Na rogrzana bułke kładziemy kotlet z serem, posypuemy wedle uznania kapusta pekińską , kladziemy cebulę, ogórka, ketchupujemy i zamykamy bułkę.
Smacznego
Komentarze (6)