Przepis i sposób przygotowania na: gulasz wp .z warzywami
Kroki postępowania
do miski wlać oliwę dodać pokrojoną cebulę liść laurowy ,przyprawę do gulaszu
marynować około 4 godz.
doprawić
podawaj na ciepło
SMACZNEGO
łopatka bez kości | 1 kg |
pieczarki | 0,3 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
cukinia | 1 szt |
marchew | 2 szt |
cebula biała | 1 duża |
oliwa | 1/4 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 opakowania |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1/2 opakowania |
tymianek | kilka gałązek |
oregano | kilka gałązek |
mąka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: