Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanki rzodkiewkowo-serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew 3 sztuki
koperek 2 łyżki
serek wiejski 4 łyżki
grzanki 4 tostowe

Przepis i sposób przygotowania na: grzanki rzodkiewkowo-serowe

Chleb tostowy obsmażyłam na patelni z dodatkiem 1 łyżki masła roślinnego. Odsączyłam je na papierowym ręczniku kuchennym z tłuszczu.Położyłam na nie po dwa listki rzodkiewki, posmarowałam serkiem wiejskim, na wierzch położyłam po kilka plasterków rzodkiewki i posypałam koperkiem. Przykryłam drugim tostem. Smacznie, tanio, pożywnie..

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

haffka 23.08.2012 22:17
ciekawe
Ewa/kalapurtka 16.08.2012 22:39
Pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak