groszek ptysiowy

groszek ptysiowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    1 szt
  • mąka

    30 g
  • Gałka muszkatołowa cała Prymat

    10 g
  • oliwa

    20 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wszystkie składniki dokładnie wymieszać ze sobą piec na blaszce wysmarowanej oliwą w temp 180 stopni 5 minut

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat