GRILLOWANY ŁOSOŚ

GRILLOWANY ŁOSOŚ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś

  • masło

  • cytryna

  • koperek

  • sól

  • pieprz biały Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia układamy na arkuszu folii aluminiowej , skarapiamy sokiem z cytryny , solimy i pieprzymy . Ukladamy wiórki masła , posypujemy koperkiem swiezym . Szczelnie zamykamy w folii . Ukladamy na rozgrzany ruszt . Pieczemy 20-25 minut .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat