Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane szparagi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi zielone 1 pęczek
oliwa
szalotka
ocet jabłkowy 1/2 łyzki
musztarda dijon 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane szparagi

Szparagi należy obrać, umyć i usunąć zdrewniałe Końce. Skrapiamy je oliwą z oliwek i na chwile odstawiamy. Układamy na grillu i grillujemy około 10 minut. Szalotkę drobno siekamy i mieszamy z octem i musztardą. Powstałym sosem polewamy gotowe szparagi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak