Granola z bananem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • granola

    304 łyżki
  • banan

    1 sztuka
  • prażony len

    2 czubate łyżeczki
  • jogurt truskawkowy

    100 pitny
  • kefir

    150 truskawkowy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Nabiał mocno schładzamy, mieszamy razem, wlewamy do szerokiej miseczki. Banana obieramy ze skórki, kroimy w plasterki. Jogurt z kefirem posypujemy granolą, a następnie prażonym lnem. Przybieramy plasterkami banana. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
BernadettaP 27.03.2012 09:13
Anemon, tak oczywiście, nie zauważyłam i zamiast "-" wpisałam "0". Granoli ma być 3-4 łyżki :)
anemon 27.03.2012 08:21
Lubię takie smacznie zdrowe śniadania, a ilość granoli to chyba jakiś błąd. Prawda?
radosna29 18.03.2012 22:13
niezle
pacpaw 09.03.2012 22:13
granolowe szaleństwo u Ciebie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat