Golonki wytrybowane pieczone

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • golonki wytrybowane

    2 szt
  • sól

  • pieprz

  • przyprawa pikantna do grilla

  • majeranek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Golonki naciermay przyprawami, związujemy sznureczkiem, wkładamy do rękawa do pieczenia i pozostawiamy na 7h w lodówce by dobrze przeszły przyprawami (najlepiej na noc).

Następnie pieczemy ok 50 minut w 170 stopniach z termoobiegiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krokodyl 04.07.2012 15:32
ukryj to przed moim Wiecznie Głodnym ;)
koala 24.05.2012 23:41
oj to coś dla mojego
Renata16 25.04.2012 16:41
super mięsko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat