Przepis i sposób przygotowania na: Gofry żytnie i pszenne z dodatkami
Kroki postępowania
Następnie nakładamy na wierzch dżem, dekorujemy orzechami,kokosem, żurawiną.
mąka żytnia | 1,5 szkl |
mąka pszenna | 1,5 szkl |
cukier | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 3 szt |
mleko | 3 szkl |
olej | 1/2 szk |
orzechy siekane | 1 garść |
dżem jabłkowy | 3 łyżki |
żurawina suszona | 1 łyżka |
wiórki kokosowe | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: