Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie rogaliki z białą czekoladą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 2 opakowania
biała czekolada 2 tabliczki
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie rogaliki z białą czekoladą

Z ciasta wycinamy trójkąty. Na każdym układamy po 2-3 kostki czekolady. Zwijamy rogaliki . Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Rogaliki smarujemy roztrzepanym jajkiem. Pieczemy 30 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 07.03.2013 22:42
proste, ale bardzo kuszą:)
Luka Li 07.03.2013 19:58
Muszą być pyszne! I są proste do zrobienia!
Gracer 07.03.2013 18:41
wyglądają jak sklepowe ! pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak