Francuskie Hot dogi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    5 szt
  • ciasto francuskie

    370 g
  • mozzarella

    1 szt
  • musztarda

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijam. Następnie smaruję musztardą.

Parówki obieram z folijki a następnie przekrawam na pół. Mozzarellę kroję w plastry.

Ciasto dzielę na prostokąty ok 10 sztuk. Na każdy kładę kolejno plaster mozzarelli , parówkę i zawijam w rulon.wierzch posypuję sezamem.

Piekę ok 35min w 180,stopniach.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kucharz11 16.11.2016 17:11
moje smaki
MAR3STA 15.11.2016 20:51
Bardzo apetyczne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat