Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie a"la paszteciki z kapustą i grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1-2 op
kapusta kiszona 1 kg
cebula 2 szt
sól do smaku
masło do smażenia
pieczarki 0,5 kg
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie a"la paszteciki z kapustą i grzybami

Kapustę gotować do miękkości wystudzić,odcedzić,przekręcić przez maszynkę.Cebulę zeszklić na maśle od miękkiej cebuli dodać posiekane pieczarki i podsmażyć chwilę. Dodać do kapusty wymieszać doprawić solą i pieprzem tak przygotowany farsz nakładać na ciasto francuskie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 18.11.2013 10:11
smakowicie wyglądają
Rybciia 08.05.2013 11:54
bardzo lubię :-)
meg1984 03.03.2013 00:31
zjadłabym z barszczykiem
Milena87 03.03.2013 00:23
wyglądają bardzo smacznie :)
Boska_Agatka 01.03.2013 17:56
super polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak