filety z ryby w tymianku

filety z ryby w tymianku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

kostka

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    4 szt
  • jaja

    2 szt
  • mąka

    1/2 szklanki
  • bułka tarta

    1/2 szklanki
  • tymianek

    2 lyzki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

jaja rozmieszac z tymiankiem, oraz dodac sol i pieprz do smaku
bulke wymieszac z maka
filety maczac w jajku potem w panierce i od razu wkladac na rozgrzany tluszcz
smazyc na rumiano

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaKa

03.09.2013 10:50
świetnie podane

Katarzyna59

13.06.2013 07:22
bardzo smaczne

dorotka0000025

06.04.2013 17:35
polecam do wyprobowania

m1monika

26.01.2013 22:10
smaczne :-)

Łukasz15

01.01.2013 17:21
Smaczne

Elżbieta17

23.11.2012 19:53
super:)

Krystyna32

28.07.2012 09:08
extra

kate.500

19.05.2012 20:17
fajny pomysl

krystyna24

03.12.2011 13:55
trzeba wyprobowac

motomaniak

22.11.2011 12:01
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat