filety z ryby w tymianku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    4 szt
  • jaja

    2 szt
  • mąka

    1/2 szklanki
  • bułka tarta

    1/2 szklanki
  • tymianek

    2 lyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jaja rozmieszac z tymiankiem, oraz dodac sol i pieprz do smaku
bulke wymieszac z maka
filety maczac w jajku potem w panierce i od razu wkladac na rozgrzany tluszcz
smazyc na rumiano

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IwonaKa 03.09.2013 10:50
świetnie podane
Katarzyna59 13.06.2013 07:22
bardzo smaczne
dorotka0000025 06.04.2013 17:35
polecam do wyprobowania
m1monika 26.01.2013 22:10
smaczne :-)
Łukasz15 01.01.2013 17:21
Smaczne
Elżbieta17 23.11.2012 19:53
super:)
Krystyna32 28.07.2012 09:08
extra
kate.500 19.05.2012 20:17
fajny pomysl
krystyna24 03.12.2011 13:55
trzeba wyprobowac
motomaniak 22.11.2011 12:01
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat