Filet ze śledzia z sałatką z czerwonej rzodkiewki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet matiasa

    1
  • śmietana

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • rzodkiewka

    4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzia pokroić na kawałki i ułożyć na talerzu. Rzodkiewkę pokroić w plastry i wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem. Podawać ze śledziem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat