Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka w miodowej panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
płatki miodowe 1 opakowanie
jajko 1 szt
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka w miodowej panierce

Kroki postępowania

1
Filety tniemy wzdłuż , przyprawiamy i rozbijamy
Krok 1 - Filet z kurczaka w miodowej panierce foto
2
Jajko roztrzrepujemy s solą i pieprzem, na drugim talerzu wysypujemy płatki śniadaniowe miodowe.
Krok 2 - Filet z kurczaka w miodowej panierce foto
3
Mięso panierujemy najpierw w jajku a pozniej w płatkach
Krok 3 - Filet z kurczaka w miodowej panierce foto
4
Tak przygotowane filety smażymy na rozgrzanym oleju
Krok 4 - Filet z kurczaka w miodowej panierce foto
5
Wykładamy na talerze podajemy z ziemniakami i surówką do obiadu
Krok 5 - Filet z kurczaka w miodowej panierce foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 10.06.2013 07:55
bardzo smacznie wygląda
Gracer 09.06.2013 16:51
po upieczeniu wygląda fajnie
Patriszja
Patriszja 09.06.2013 16:44
smakowicie wygląda
pajbek 09.06.2013 16:28
Podoba mi się Twój pomysł na kurczaka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak