Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki z kabanosami
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzewam olej wrzucam posiekane składniki, podsmażam chwilę około 2-3 minuty, dodaję kabanosy, doprawiam do smaku ziołami włoskimi i pieprzem .
pieczareki całe |
1/2 kg
|
Kabanosy wieprzowe Madej Wróbel |
2 sztuki
|
papryka czerwona |
1/2 sztuki
|
ser żółty |
10 dag
|
dymki ze szczypiorkiem |
2 sztuki
|
olej z pestek winogron |
1 łyzka
|
sól i pieprz |
do smaku
|
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: