Faszerowana papryka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka

    1
  • oliwa

    1łyżeczka
  • ząbek czosnku

  • natka pietruszki

  • sól

  • ryż

    1/2szkl (ugotowany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z papryki odkroić czapeczkę z ogonkiem,usunąć nasionka.Ryż wymieszać z posiekanym czosnkiem,natką i oliwą.Przyprawić do smaku solą,napełnić paprykę farszem.Piec ok.25min w temp.190stopniC.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Joanna108 04.08.2011 09:24
bardzo lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat