Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowa lekka i przyjemna, czyli z dodatkiem jarzyn :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
skrzydełka kurczaka | 1 szt |
seler nać | do wywaru |
fasolka czerwona | 1 szklanka |
ziemniaki | 3-4 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
fasola biała | 1/2 puszki |
śmietana 12% | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
czubrica czerwona | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: