Składniki:
fasola szparagowa | 20 dag |
ogórek | |
słodki sos chili | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyzka |
sól | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
wołowina | 1-2 (gotowana) |
fasola szparagowa | 20 dag |
ogórek | |
słodki sos chili | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyzka |
sól | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
wołowina | 1-2 (gotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: