Fasolka szparagowa z bułka tartą

Fasolka szparagowa z bułka tartą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    50 dag
  • bułka tarta

    40 dag
  • margaryna

    30 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić , opłukać, wrzucić do osolonej wody ugotować.Gdy fasolka będzie miekka odcedzic ją, do fasolki dodać margarynę, gdy sie rozpuści wsypać do niej bułkę tartą,wymieszać i pozostawić pod przykryciem na 2-3 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halinka1011

06.04.2011 07:32
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat