Fasolka szparagowa w sosie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola szparagowa

    50 dag
  • śmietana

    1 szk
  • majonez tradycyjny

    0,5 szk
  • koperek

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę zagotować i odcedzić. Śmietanę wymieszać z majonezem, dodać posiekany koperek. Sosem polać fasolę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
teresa18 13.11.2013 18:54
pyszności)))
Grazyna0211 18.10.2013 22:55
fajny pomysł
m1monika 05.04.2013 23:32
dla mnie super!!!
olkaaa 15.02.2013 09:32
uwielbiam fasolkę szparagową
kate.500 07.12.2012 22:55
super
barbara11561 23.06.2012 16:17
u mnie fasolkę wszyscy lubią z masełkiem i bułką tartą.Ze śmietaną nie robiłam jeszcze:)
Wafelek2601 09.01.2012 09:22
pyszna!
Wacław 29.12.2011 11:02
pyszna !
Magdalena1110 28.11.2011 17:47
lubię fasolkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat