Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz serowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sera białego półtłustego 0,5 kg
soli 1 szczypta
pieprzu szczypta
bazylji szczypta
cebule 2 sztuki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz serowy

Przygotować ser i pokroić na mniejsze kawałki.Przekręcić przez maszynkę dwa razy.Odstawić.Cebule obrać i pokroić w kosteczkę.Na patelnie wlać odrobinę oleju i wrzucić cebulę.Zasmażyć.Ostudzić.Dodać do zmielonego sera.Przyprawić solą,pieprzem oraz bazylją.Wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak