Farsz do krokietów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1 kg
  • cebula

    2 sztuki
  • pieczarki

    1/2 kg
  • tłuszcz

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pokroić na kawałki i ugotować, odcisną i zmielić. Cebule pokroić i usmażyć, podobnie pieczarki. Całość wymieszać z kapustą i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat