Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
fasola czerwona 2 puszki
papryka konserwowa 1 większy słoik
cebula 3 sztuki
czosnek 4 ząbki
pieczarki 1 kg
ogórki 1 z miodem

Przepis i sposób przygotowania na: farsz

Mięso mielone smażymy z obraną , posiekaną cebulę na oleju. Dodajemy pokrojone , wczesniej obrane pieczarki. Następnie gdy już mieso będzie gotowe, pieczarki podduszone,przekładamy do miski. Dodajemy pokrojone w kostkę ogórki jak i paprykę. Wyciskamy czosnek. Mieszamy. Doprawiamy do smaku. Przyprawy takie jak:
papryka słodka, sól, pieprz, kucharek, przyprawa do kurczaka.
Można farsz nakładac np. do naleśników, pierożków, podawać do ryżu czy makaronu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Botwinka 11.05.2013 17:47
świetny pomysł
Aannkaa82 01.05.2013 19:09
Fajny ten farsz, bardzo apetycznie wygląda.
marta19 14.01.2013 00:35
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak