Dorsz w sosie musztardowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz

    10 dag
  • musztarda

    0,5 łyżki
  • wywar z warzyw

    0,1 l
  • rzeżucha

    po 1 lyżce
  • śmietana

    po 1 lyżce
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dorsz posypać solą i estragonem, usmażyć w małej ilości oleju, odstwić w ciepłe miejsce. Musztardę rozmieszać na tej samej patelni ze śmietaną, wlać wywar, zagotować, doprawić. Rybę polac sosem, posypac posiekaną rzeżychą. Podawać z ziemniakami z wody.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat