Składniki:
filet z dorsza | bałtyckiego 200 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
zielone jabłko | 1 szt |
pieczarki | 100 g |
masło klarowane | 50 g |
orzechy włoskie | 80 g |
filet z dorsza | bałtyckiego 200 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
zielone jabłko | 1 szt |
pieczarki | 100 g |
masło klarowane | 50 g |
orzechy włoskie | 80 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: