Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
cebula
500 g -
olej do smażenia
-
boczek wędzony
200 g -
ser gruyere
80 g -
żółtko jajek
2 szt. -
mleko
200 ml -
śmietana 36%
200 ml -
tymianek
-
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
-
ogóreczki konserwowe
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Ciasto
-
mąka
200 g -
masło
100 g -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
woda
1/2 szklanki
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku II, odc. 36: Tarta z cebulą i boczkiem jak w Strasburgu
Kroki postępowania









Komentarze (1)