Składniki:
przód i podroby z królika | |
2-3 suszone prawdziwki | |
7 dag cebuli | |
2 liście laurowe | |
5-7 ziaren pieprzu | |
20 dag wątroby wieprzowej | |
2 łyżki oleju | |
3 jajka | |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
przód i podroby z królika | |
2-3 suszone prawdziwki | |
7 dag cebuli | |
2 liście laurowe | |
5-7 ziaren pieprzu | |
20 dag wątroby wieprzowej | |
2 łyżki oleju | |
3 jajka | |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: