Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa czekolada z ulubionymi bakaliami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czekolada deserowa 200 g
mieszanka bakalii 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa czekolada z ulubionymi bakaliami

W kąpieli wodnej roztopić czekoladę.
Wylać na papier do pieczenia.
Posypać mieszanką bakalii:
migdały
figi
rodzynki
ziarno słonecznika
orzeszki ziemne
Schłodzić w lodówce ok 30 min.
Przechowywać w zamkniętym pojemniku, najlepiej w lodówce do 2 tygodni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak