Dip ogórkowo - paprykowy

Dip ogórkowo - paprykowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt naturalny

    1 szklanka
  • ogórek zielony

    1 szt
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    1 szczypta
  • ser biały twarogowy

    1 (czosnkowy)
  • papryka czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Dip ogórkowo - paprykowy

Ogórek pokroić i zmiksować z serkiem i jogurtem. Paprykę oczyścić i drobno posiekać. Masę jogurtową wymieszać z papryką i przyprawić do smaku solą ziołową. Podawać do zimnych mięs, ryb, jajek oraz surowych warzyw.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

monika154 20.04.2011 07:39
mniam
Gonia555 07.02.2011 19:54
Zgadzam się
Tika4444 29.01.2011 18:22
fajny przepis
rakow2
rakow2 20.10.2010 16:04
dobry deser
berys18 13.10.2010 07:58
ale czy to napewno deser?
berys18 13.10.2010 07:57
niezłe
sirheron 17.09.2010 21:02
ten dip naprawdę jest dobry
Barbara55 17.09.2010 15:07
dobry dip nie jest zły
Wojtek9 29.08.2010 17:33
smaczny
MAŁGORZATA108 30.06.2010 12:26
To raczej przystawka do obiad.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat