Dip ogórkowo - paprykowy

Dip ogórkowo - paprykowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt naturalny

    1 szklanka
  • ogórek zielony

    1 szt
  • sól ziołowa

    1 szczypta
  • ser biały twarogowy

    1 (czosnkowy)
  • papryka czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek pokroić i zmiksować z serkiem i jogurtem. Paprykę oczyścić i drobno posiekać. Masę jogurtową wymieszać z papryką i przyprawić do smaku solą ziołową. Podawać do zimnych mięs, ryb, jajek oraz surowych warzyw.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

monika154

20.04.2011 07:39
mniam

Gonia555

07.02.2011 19:54
Zgadzam się

Tika4444

29.01.2011 18:22
fajny przepis

rakow2

20.10.2010 16:04
dobry deser

berys18

13.10.2010 07:58
ale czy to napewno deser?

berys18

13.10.2010 07:57
niezłe

sirheron

17.09.2010 21:02
ten dip naprawdę jest dobry

Barbara55

17.09.2010 15:07
dobry dip nie jest zły

Wojtek9

29.08.2010 17:33
smaczny

MAŁGORZATA108

30.06.2010 12:26
To raczej przystawka do obiad.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat