Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip majonezowo-keczupowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
sól
pieprz
ketchup 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip majonezowo-keczupowy

Ketchup, majonez i jogurt naturalny przełożyć do miski. Wszystko dokładnie wymieszać. Na koniec dodać szczyptę soli i pieprzu dla smaku. Ponownie wszystko wymieszać. Podawać do sałatek, grzanek, mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 30.08.2012 10:54
znakomity
rutynka 03.08.2012 13:21
super
parysek10 02.08.2012 11:56
wspaniałe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak